Lantligt men modernt

 
Hittade några underbara bilder från Josefines blogg. Superfint lantligt men även modernt hem!

Bästa vän 19 år

2016-09-10 @ 11:11:00 Mitt liv & Vardag Kommentarer (0)
 
Hej alla fina läsare! Idag fyller min bästa vän och min andra halva 19 år (!!) vilket ska firas stort. Rebecka och jag har varit bästa vänner i 12 år i år, vi träffades för första gången i första klass och sedan har vi vandrat genom skolåren tillsammans. Med tjafs och bråk har funnits ska tilläggas men man bråkar bara med dom man älskar mest! 
Du har alltid funnits där när jag behövt dig och än idag finns vi för varandra. Du är som en syster för mig och jag tror och hoppas på många fler år av vänskap! Idag är det din dag och det ska vi fira. 19 är egentligen en mellanålder till att bli myndig och att få köpa ut på systemet men det är alltid ett steg närmare systemet. ;)
Ha en bra dag! Älskar dig <3
 
Love, Amanda

Festligheter

2016-09-09 @ 17:22:44 Mitt liv & Vardag Kommentarer (0)
 
Åh vad jag har längtat efter den här dagen! Jag har jobbat hela veckan från 06-14:30 och har varit helt slut efter att ha gått upp vid 04 varje morgon. Men i morgon fyller min bästa vän Rebban år och det ska självklart firas, fast i kväll. Det ska bli sjukt roligt och träffa henne och många andra vänner jag inte sett på länge. Här är kvällens look!
Hoppas att ni får en underbar fredagskväll. 
 
Love, Amanda

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide