Antingen eller

Hej alla fina läsare! Jag ville bara förklara vad jag menade med vad jag skrev igår om att använda den yta man har vilket gör rummet otroligt mycket mysigare. Under ser ni fyra bilder på två olika vardagsrum och två olika kök. I mina ögon ser jag en enorm skillnad mellan dessa och jag ska förklara varför. 
 
Om ni först tittar på bilden till höger ser ni ett hyfsat stilrent rum, stor yta och ganska säkra färger som funkar för många. I mina ögon ser jag ett trist och kallt rum med en massa yta att utforska och mer ljussättning att mixtra med. Där skulle jag jobbat mer med möbler och kanske ställt in en soffa även mitt emot den andra på andra sidan bordet med lite sköna golvlampor med tanke på takhöjden. Det är ett fantastiskt rum med högt till tak och fräscha möbler men det behövs något mer. 
I den första bilden till vänster ser ni något mer i min stil. Där har man tagit vara på rummets yta och tryckt ihop allt utan att det ser för mycket ut. Det ser fortfarande otroligt mysigt ut plus att man jobbat mer med takhöjden. Högt till tak kan ofta upplevas som levande, fräscht och stilrent men då gäller det att jobba med belysning så att värmen i rummet inte försvinner bort i tomma intet. 
(Bilder från http://www.inspirationmyhome.se/hemmet)
 
Här nedan ser ni två nya bilder, fast på kök i stället för vardagsrum. Som ni kanske märker så vill jag alltid försöka använda hela rummet i mina planer om inredning så även i detta fallet. Även dessa två vackra rum har högt till tak och stora fönster med mycket ljus. Grejen är den att det även här är använt på lite olika sätt.
Vi vet inte vad som finns mer i dessa två rum och därför går det bara att göra en hypotetisk bedömning av hur jag skulle inrett. I bild ett använder i detta fall inredaren matplatsen som kärnan i rummet och dess mittpunkt vilket genast tar upp en del av rummets yta, vilket jag gillar! I den andra bilden står matplatsen intill väggen och fyller inte samma yta som i den första bilden. Dock vet vi fortfarande inte hur stora rummen är ut i från bilderna men det är hur jag ser på saken! 
(Bilder från Weheartit.se)
 
Love, Amanda 

Postat av: Cornelia

Bra tips och fin inspiration!

Svar: sv: Tack så mycket :D
Amanda Niclasson

2016-06-27 - 11:08:52
Blogg/hemsida: http://corneliae.blogg.se

Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo