Inred praktiskt och hållbart

Att inreda praktiskt och hållbart är något du vinner på i längden vilket både kommer spara dig pengar och tid. Här är några av mina tips på hur du får ett hem att vara hållbart:
 
Bild hittad på google.se
 
Inred barnrummet i neutrala färger:
Visst vill man ha ett häftigt rum som 6-åring, ett för tjejer, knallrosa med barbie på väggen eller prinsar och prinsessor och för killar, bilar i blått och grått. När jag tänker inredning tänker jag praktiskt, att det ska vara under en längre tid men ändå fungera i alla åldrar. Ett tips till er är att tänka mer på vad ni sätter upp på väggarna istället för hur väggarna ser ut. Ett exempel: inred ett rum med en neutral tapet som kommer att vara under flera år men sätt upp bilder och tavlor på väggarna med olika motiv respektive tjej eller kille eller naturligtvis, vad ens barn tycker om. Det kan man byta ut med tiden. 
 
Återanvänd det du har:
Istället för att köpa nya stolar när de börjar tappa färg eller när ens favoritsoffa inte hör in med färger i resten av stilen. Man kan alltid måla om och bygga om i fall man är händig då man kan återanvända allt i flera år till. Men det är inte bara möbler många missar på att behålla när man renoverar. Jag tycker att gamla detaljer i arkitekturen kan vara otroligt fint om de används på rätt sätt. Exempelvis spara gamla innerdörrar och dörrhantag för en stilren och fräsch känsla. Man kan ofta omvandla det mesta så att man får det precis som man vill ha det.
 
 
Tänk långsiktigt i köp av nya varor:
Mycket går i mode och trender som kläder och hår även i inredning. Ta vara på det och tänk en extra gång på hur länge varan eller möbeln eller vad man tänkt köpa, kommer att hålla. Även om man ofta ändrar stil hemma på inredningen så kan det vara smart att tänka ett extra steg!
 
Miljömärkt:
Framför allt är det viktigt med miljömärkta varor eller vart dem är producerade, närproducerat eller en vara som fraktats över halva jorden för att komma fram. En bra sak att fundera på när ni köper nya möbler eller inredning likaväl som i matväg eller annat! 
 
 
Love, Amanda
 

Postat av: Agnes

Men åh, vilket mysigt inlägg! :D

Svar: Tack så mycket :D
Amanda Niclasson

2016-07-19 - 11:17:56
Blogg/hemsida: http://agnescecilias.se
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Superbra tips! :D (även om det sticker en aning i mina ögon av att läsa generaliseringen med barbie och rosa åt flickor och bilar och blått åt pojkar :) )

Svar: Tack snälla :) Jag förstår att det gör det och jag vill inte vara den som är väldigt så heller att rosa är till tjejer och blått till killar, det blev lättast att uttrycka sig så i texten.
Amanda Niclasson

2016-07-19 - 11:40:48
Blogg/hemsida: http://spontan.blogg.se
Postat av: Vanessa

jättebra tips! Speciellt det med barnrummen! Man sparar en del på att inte tapetsera/måla om när barnen tröttnar på det lite "barnsliga" temat :)

Svar: Tusen tack! :) Verkligen :)
Amanda Niclasson

2016-07-19 - 11:42:58
Blogg/hemsida: http://vanessaandersson.se

Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo