Fuck cancer

2016-07-26 @ 21:14:00 Mitt liv & Vardag Kommentarer (4)
(Bild från google.se)
 
Nu är jag också med i kampen mot cancer med detta armband beställt. För några år sedan dog en av mina bästa vänner i cancer, idag gick en annan speciell vän bort. Min pojkväns hund var verkligen världens snällaste och finaste. Jag har nog aldrig mött en mer tränad, snäll, go och glad hund som Selma och hon har idag lämnat ett stort tom-rum efter sig. Jag har alltid varit livrädd för hundar, gått omvägar när jag ser en lös hund osv men när jag för första gången träffade Selma, lärde jag mig på bara några timmar att hundar inte är så farliga som jag tror. 
Hon gick, som många andra, idag bort i cancer och det känns otroligt tungt. 
 
Nu har jag äntligen beställt ett sådant här armband för bara 100 kronor vilket jag tycker att alla ska göra. Det är bara 100 kronor men kan rädda så många fler liv. Jag har tidigare stödjat Childhood men nu var det dags att även cancerfonden fick pengar eftersom det så väl behövs där! Ni kan köpa HÄR.
 
Love, Amanda

En karta över din favoritstad

2016-07-26 @ 11:24:00 Inredning - Jag tipsar Kommentarer (3)
(Bilder från google.se)
 (Bild från http://baws.se/mapiful/)
 
Hej på er! En växande och grymt snygg trend är att ha bilder på kartor på väggarna. Jag tycker att det är otroligt snyggt att kunna ha en karta över sin favoritstad plus att kartorna är ju sjukt häftiga! Verkligen något som kommer att hänga på väggen när jag flyttar. 
 
 
Så vilken stad kommer jag att ha hängande på väggen? Alingsås såklart! Alingsås, London och New York är nog mina favoritstäder här på jorden. Alingsås, staden jag växt upp i och bor i just nu, New York och London, de städer jag alltid velat besöka och äntligen fick uppleva för ett tag sedan. Jag älskar städer som alltid är i gång, som aldrig sover och som det alltid är liv och rörelse i, det känns så härligt på något sätt. Inte dött, trist och tråkigt utan det är alltid någon som är pigg och uppe haha. 
 
Love, Amanda

Mitt livs kärlek

2016-07-24 @ 11:27:31 Mitt liv & Vardag Kommentarer (2)
 
En oseriös men go puss på slutet, haha. Du är mitt allt i alla fall älskling, älskar dig!

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide