Top model 2016 curves

 
Bild tagen från google.se
 
Nu har äntligen årets top model sverige börjat! Jag har alltid älskat programmet på grund av att jag själv alltid velat bli modell, men nu har programmet verkligen tagit sig ur sin comfort zone. Att spräcka idealet med att vara pinnsmal och i stort sett vara skinn och ben tycker jag är ett stort steg i rätt riktning för modellbranschen. Det är inte naturligt att se ut som vissa av de tjejer i tidigare program gör och det är dags att världen upptäcker tjejer i naturlig storlek som äter gott och hälsosamt och som tränar för ett hälsosamt liv. 
 
Det finns saker i programmet jag inte tycker om, så som attityden juryn har och hur de nästan förnedrar vissa modeller öppet inför alla andra. Men det är ju hur branschen ser ut vilket inte går att ändra på. Vad som är bra är att alla tjejer som vill får chansen och man blir inte bortvald för hur man ser ut, utan för hur man är som modell i så fall. Vad jag också tyckte var bra förra året, var att det var både tjejer och killar blandat, vilket det inte var detta året. Men men, det kanske är en sak till nästa år.
 
Love, Amanda
 

Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Underbart att de visar upp flera olika kroppsformer! :D

Svar: Håller med :D
Amanda Niclasson

2016-08-31 - 02:58:09
Blogg/hemsida: http://spontan.blogg.se
Postat av: CAMILLAESI

Jag håller med dig, jag var t.o.m chockad att topp modell skulle ha en kurvig version. Men såklart attityden är som alltid väldigt kränkande mot de som tävlar :/

Svar: Verkligen, men det är ett stort steg i rätt riktning för branschen tycker jag :)
Amanda Niclasson

2016-08-31 - 12:48:30
Blogg/hemsida: http://camillaesi.se

Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo