Bathroom style

2016-08-31 @ 14:14:00 Inredning - Jag tipsar Kommentarer (0)
 
Alla bilder är tagna från Pinterest.com  

Home spa

2016-08-31 @ 13:21:24 Mitt liv & Vardag Kommentarer (1)
 
Hej alla fina läsare! Ibland måste man få lyxa till det för sig själv lite. Idag hade jag lite home-spa med bad i bubbelbadet hemma, te och hårinpackning. I morse var jag och fikade med min kompis Rebecka vilket har blivit lite som en tradition på onsdagar att vi tar en fika innan jobbet. Hon håller i alla fall på och utbilda sig till frisör och jag fick ett tips om mitt slitna hår att jag skulle göra en inpackning och låta den sitta i håret längre. Så det gjorde jag och lät den sitta i ca 20 min - 30 min vilket jag hoppas ska göra underverk för mitt hår!
Någon annan som har tips på något stärkande för slitet hår?
 
Love, Amanda

Top model 2016 curves

2016-08-30 @ 21:50:00 Mitt liv & Vardag Kommentarer (2)
 
Bild tagen från google.se
 
Nu har äntligen årets top model sverige börjat! Jag har alltid älskat programmet på grund av att jag själv alltid velat bli modell, men nu har programmet verkligen tagit sig ur sin comfort zone. Att spräcka idealet med att vara pinnsmal och i stort sett vara skinn och ben tycker jag är ett stort steg i rätt riktning för modellbranschen. Det är inte naturligt att se ut som vissa av de tjejer i tidigare program gör och det är dags att världen upptäcker tjejer i naturlig storlek som äter gott och hälsosamt och som tränar för ett hälsosamt liv. 
 
Det finns saker i programmet jag inte tycker om, så som attityden juryn har och hur de nästan förnedrar vissa modeller öppet inför alla andra. Men det är ju hur branschen ser ut vilket inte går att ändra på. Vad som är bra är att alla tjejer som vill får chansen och man blir inte bortvald för hur man ser ut, utan för hur man är som modell i så fall. Vad jag också tyckte var bra förra året, var att det var både tjejer och killar blandat, vilket det inte var detta året. Men men, det kanske är en sak till nästa år.
 
Love, Amanda
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide